Discută cu un consultant

Noutăți

lookandwave-smart_11

Igienă perfectă fără atingere

Wave smart – inovația inteligentă ce oferă oaspeților săi igienă 100%. Acest sistem nou de cabină pentru toalete publice oferă vizitatorului posibilitatea de deschidere și închidere a uşii cabinei fără a o atinge, prin tehnologia modernă cu senzori. Studiile științifice efectuate de renumitul Institut Hohenstein din Bönnigheim- Germania se află în spatele acestei inovaţii. Experții în igienă au reușit să demonstreze că, atingând obiecte din zone sanitare, germeni periculoși pot fi transmişi către om. Acest lucru este valabil mai ales in cazul mânerelor ușilor de toaletă.


Ȋn zilele noastre, atunci când vă spălați mâinile, nu mai este nevoie să atingeţi suprafeţele: distribuitoarele de hârtie și săpun controlate de senzori și robinetele fără atingere asigură o igienă standard. Urina și toaleta pot fi, de asemenea, spălate cu senzori fără atingere. Necesitatea a făcut ca astăzi, un concept de baie modernă să facă posibilă şi folosirea unei toalete fără a o atinge. Aşa a luat naştere Look& Wave.


Siguranță patentată pentru o senzație foarte bună
Inovator și inteligent. Dispozitivul de siguranță brevetat al ușilor fără contact garantează igiena 100%. Dacă este necesară o intervenţie , toate componentele de control și piesele de acționare sunt ușor de accesat pentru tehnicienii noștri de service, reparațiile necesare pot fi efectuate rapid și fără probleme în timpul funcționării.


Deschiderea / blocarea de urgență a cabinei
Dacă o cabină este blocată din interior și trebuie deschisă din exterior, de exemplu, în caz de urgență, acest lucru se poate face printr-un cip special cu magnet, care este ținut într-un anumit punct al cabinelor, în peretele frontal.


Siguranța patentată
Una dintre caracteristicile inovatoare ale conceptului inteligent Look & Wave este dispozitivul de siguranță al ușii. Folosind funcția de blocaj, ușa va rămâne închisă fără a necesita forță suplimentară. După îndepărtarea blocajului, ușa se deschide din nou și se închide aproape fără greutate. Acest lucru asigură siguranța pentru utilizatori și elimină practic daunele cauzate de vandalism.


Deblocare automată în caz de pană de curent
În cazul unei pene de curent, toate ușile se deblochează automat. Indicatorul LED se stinge și utilizatorul poate deschide cabina ușor cu mâna, fără nicio rezistență.


Componente de control ușor accesibile și piese de acționare
Dacă este necesară o intervenţie, toate componentele de control și piesele de acționare sunt ușor de accesat de către tehnicienii noștri, astfel încât orice reparații necesare pot fi efectuate rapid și fără probleme în timpul funcționării.