Discută cu un consultant

Noutăți

Cabine_sticla_1

Siguranța în școli – compartimentări sanitare pentru camerele de baie

Inceputul anului scolar reprezinta o provocare atat pentru copii si parinti, cat si pentru conducatorii unitatilor de invatamant. In aceasta perioada, lucrarile de renovare sunt in plina desfasurare, de aceea Vertical Design isi propune sa lanseze o campanie de informare, care sa se axeze in principal pe actiunile ce pot contribui la crearea unui mediu sigur si confortabil pentru elevi.


Pentru inceput, vom trata subiectul igienei, o problema intens dezbatuta mai ales in cazul unitatilor din mediul rural, care functioneaza in ciuda faptului ca nu obtin autorizatia necesara de la directia sanitara. Unul dintre principalele motive pentru care nu primesc avizul este legat de grupurile sanitare amenajate in curtea imobilelor, fara apa curenta.


Pentru realizarea camerelor de baie la standardele cele mai inalte de calitate, compania noastra sugereaza integrarea compartimentarilor (cabinelor sanitare) in amenajarea propriu-zisa.


Compartimentarile si partitiile pentru grupuri sanitare recomandate, realizate si montate de firma noastra raspund cerintelor de siguranta si functionalitate, asigurand tot confortul beneficiarilor.


Compartimentarile sunt realizate din HPL, un material ale carui proprietati prezinta numeroase avantaje comparativ cu solutiile clasice.
Datorita structurii compacte si suprafetei impermeabile, neporoase a HPL-ului, compartimentarile sanitare pot fi amplasate in zone cu umiditate ridicata.
HPL-ul are o compozitie densa si omogena ce se remarca datorita rezistentei mari la socuri, zgarieturi si uzura. Este ideal pentru aplicatii ce necesita rezistenta la solicitari mecanice, fiind extrem de potrivit pentru amplasarea in unitati scolare.


In plus, suprafata sa este usor de curatat, mai ales pentru ca este rezistenta la actiunea solventilor, solutiilor de curatare si agentilor abrazivi. Lipsa porozitatii asigura protectia impotriva contaminarii microbiologice, garantand un mediu igienic.
Compartimentarile sanitare indeplinesc normele de siguranta in functionare, pentru securitatea beneficiarilor, acestea fiind prevazute cu deschidere doar intr-un singur sens (in exterior) si garnitura pentru siguranta degetelor.


Placile din care sunt realizate compartimentarile sanitare au marcajul CE si sunt conforme normei SR EN 438-7/2005.


Tot din HPL, putem realiza si vestiare pentru salile de sport sau compartimentari interioare.