Discută cu un consultant

Despre noi

orientare
spre viitororientare
spre viitor

Despre noiProfesionalism și expertiză

Soluțiile noastre includ uși, automatizări și porți pentru mall-uri, centre comerciale, depozite, hoteluri, centre medicale, laboratoare, benzinării, rafinării și lista poate continua. Suntem în permanență la curent cu orice tendință a pieței construcțiilor, așa că poți conta pe noi pentru sisteme de acces moderne și competitive.

De la ușile industriale la cele glisante sau rotative, toate produsele noastre au certificările necesare și respectă standardele de calitate. Oferim servicii complete, care includ consultanță, montaj, service și mentenanță și-ți punem la dispoziție personal calificat, cu expertiza necesară pentru a face față oricăror provocări. Calitatea este esențială pentru noi, de aceea îmbunătățim în permanență atât soluțiile oferite, cât și serviciile de service și întreținere.

Peste 20 de ani de experiență

Din 1999 suntem un partener de încredere pentru clienții noștri și oferim cele mai adecvate soluții de închidere sau acces. În acest timp am finalizat cu succes peste 400 de proiecte în diferite domenii, de la HoReCa la cel industrial. Ne mândrim cu faptul că avem un portofoliu de proiecte premiate, care se remarcă prin soluțiile moderne și fiabile pe care le-am oferit de-a lungul timpului. Știm că încrederea este fundamentală în orice relație profesională, de aceea acționăm responsabil și reușim mereu să construim parteneriate pe termen lung.

Orientarea către viitor ne ajută să ne menținem avantajul competitiv și să-ți putem oferi soluții performante. Produsele noastre nu doar că au toate certificările impuse de legislație, dar sunt livrate în conformitate cu nivelul de calitate și specificațiile tehnice prevăzute în contract. Ne respectăm întotdeauna promisiunile și onorăm termenele de livrare. Toate aceste lucruri se traduc prin angajamentul pe care ni-l asumăm în relația cu clienții noștri.

IstoricParcursul nostru

CertificăriCalitate garantată

ro_RO