Discută cu un consultant

Tehnica de andocare

Tehnica de andocare

Sistemele de andocare facilitează procesul de încărcare și descărcare a mărfurilor în centrele logistice, depozitele firmelor de curierat, ale magazinelor online sau ale centrelor comerciale (de exemplu, hypermarket sau supermarket).

Îți punem la dispoziție sisteme de andocare durabile, fiabile și robuste, care asigură un flux de lucru continuu și contribuie la economisirea spațiului de depozitare prin transportarea produselor în mod rapid și sigur. Astfel, vei evita cu succes blocarea activității desfășurate de companie.

Rampele de egalizare cu acționare manuală

Rampele de egalizare sunt soluția cea mai economică pentru egalizarea diferențelor dintre platforma de încărcare și descărcare a depozitului și platforma camionului. Acestea pot fi din oțel sau din aluminiu.

În plus, ai posibilitatea să alegi rampe de egalizare electro-hidraulice cu limbă pivotantă, telescopică, respectiv cu și fără segmentare. În mod obișnuit se livrează vopsite, însă pentru proiectele cu cerințe speciale (abatoare, depozite alimentare sau farmaceutice), le putem trimite către tine după ce au fost galvanizate.

Căsuțe de andocare

Incintele (căsuțele) de andocare pot fi aplicate pe fațada halelor, centrelor logistice sau a depozitelor. Ele sunt alcătuite dintr-un podest metalic în care se înglobează rampa de egalizate, un burduf de etanșare a gurii de încărcare/descărcare și o ușă industrială (secțională sau tip rulou) care închide gura de încărcare, atunci când aceasta nu este folosită.

Incintele de andocare sunt eficiente în cazul renovării halelor vechi care nu au fost prevăzute rampe de egalizare. De asemenea, pentru situațiile în care spațiile de manevră ale camionului sunt limitate, incintele de andocare pot fi alipite în unghiuri de 30, 45 sau 60 de grade.

Burdufuri de etanșare

Burdufurile de etanșare pentru zonele de andocare sunt disponibile în dimensiuni standard sau pot fi personalizate în funcție de cerințele proiectului. Ai posibilitatea să alegi dintre burdufuri de etanșare flexibile, fixe sau gonflabile.

Accesorii
Îți punem la dispoziție accesoriile speciale pentru sistemele de andocare, astfel încât să putem finaliza proiectul conform așteptărilor:

 • Tampoane din cauciuc;
 • Ghidaje pentru roțile camioanelor;
 • Sisteme adiționale de siguranță la descărcare și încărcare;
 • Sisteme de iluminare mobile (dock light);
 • Instalații de semaforizare;
 • Rampe mobile de încărcare și descărcare care pot fi manevrate în curtea depozitului și atașate camioanelor;
 • Mese hidraulice/lifturi de marfă.

Formular de contact

  Cererea dvs. a fost trimisă!

  Nu se poate trimite cererea dvs., vă rugăm să încercați din nou mai târziu.