Discută cu un consultant

Uși industriale

Uși industriale

Oricare ar fi nevoile proiectului tău, noi îți putem furniza și instala ușile industriale specifice profilului companiei. Îți oferim soluții pentru hale industriale, depozite spații comerciale, garaje colective, unități de service pentru autoturisme, spații de adăpostire pentru camioane, utilaje agricole sau de construcții și nu numai.

Uși secționale

Ușile secționale pot fi pline (SPU), parțial vitrate (APU) sau complet vitrate (ALR). Acestea nu necesită spațiu liber pentru că se deschid vertical.

Pot fi utilizate pentru hale industriale, spații comerciale, garaje colective ale clădirilor sociale, de birouri sau complexe rezidențiale, unități de service pentru autoturisme, autoutilitare, camioane sau utilaje agricole.

Uși secționale cu înrolare

Ușile secționale rapide pot fi alcătuite din:
panouri izolate (straturi de tablă de oțel și spumă poliuretanică), cu sau fără vitrări;
sticlă încadrată în rame de aluminiu (complet vitrate), cu sau fără izolare termică.

Cele acționate electric permit un control ușor al accesului, prin telecomandă, întrerupător cu cheie, buton, radar, sistem de control radio emițător-receptor și nu numai. Zona de acces rămâne mereu liberă, iar automatizarea îți garantează eficientizarea proceselor industriale.

Uși rapide

Ușile rapide pot fi utilizate în zonele cu trafic continuu sau intens, fiind concepute pentru o funcționare sigură și facilă. Acestea sunt foarte utile în cadrul proiectelor industriale, comerciale, agricole, farmaceutice, alimentare sau logistice, dar și în toate locațiile unde rapiditatea și eficiența sunt esențiale în desfășurarea activității.

De asemenea, printre avantajele utilizării ușilor rapide se numără și izolarea termică. Ușile rapide pot fi cu înrolare, autoreparabile, cu împachetare, cu specificații ATEX și special create pentru conveioare.

Rulouri

Ușile tip rulou au atât avantajele unei uși industriale rigide și bine izolate termic, precum și cele ale uși cu deschidere rapidă. Sunt realizate cu lamele pline (cu sau fără izolare termică, cu sau fără vitrări), cu lamele perforate sau cu cortină tip grilaj (pentru parcări sau spații comerciale) sau acționate electric.

Rulourile sunt concepute pentru proiectele industriale și comerciale, în special în locurile în care e necesară protecția față de vântul puternic. Dacă proiectul tău necesită uși cu viteză mare de deschidere, echipa Vertical Design te poate ajuta cu livrarea și instalarea rulourilor.

Uși glisante

Ușile glisante sunt ideale pentru orice depozit sau hală de producție. Poți alege între acționarea manuală și automată, precum și între unul sau două canate. Dacă optezi pentru ultima variantă, glisarea se va putea face în ambele direcții. Toate laturile de închidere sunt prevăzute cu protecție împotriva prinderii degetelor.

Uși folding (armonică)
Ușile industriale de tip armonică sunt potrivite pentru hangare, dar și pentru spațiile de adăpostire a tractoarelor, batozelor și a altor utilaje de mari dimensiuni. Acestea se pliază, având o deschidere de tip acordeon și pot fi dotate cu uși pentru acces pietonal. De asemenea, poți opta atât pentru uși automate, cât și pentru unele cu deschidere manuală.

Formular de contact

    Cererea dvs. a fost trimisă!

    Nu se poate trimite cererea dvs., vă rugăm să încercați din nou mai târziu.