Discută cu un consultant

Uși glisante și rotative pentru intrare

Uși glisante și rotative pentru intrare

Ușile glisante și rotative automate sunt ideale pentru o eficiență termică crescută a clădirii, fiind utile inclusiv din perspectiva igienei celor care folosesc spațiul, întrucât nu e necesară atingerea sistemelor de acces. Recomandăm ușile glisante pentru sediile de dimensiuni reduse ori medii, respectiv cele rotative acolo unde traficul zilnic este mai mare.

Uși glisante automate

Ușile glisante automate, cu deschidere prin senzor de prezență, pot fi concepute din una, două sau chiar patru foi de ușă. În ultimele două cazuri, deschiderea poate fi telescopică. Astfel, atunci când secțiunile ușii se retrag, acestea glisează una în fața celeilalte, încadrându-se într-un spațiu redus în stânga și în dreapta căii de acces.

În plus, poți opta pentru un sistem care permite rabatarea ușilor glisante la 90 de grade, astfel încât procesul de evacuare să se facă ușor atunci când este nevoie. Nu în ultimul rând, produsele pot fi dotate cu un sistem antiefracție (clasa RC sau WK), în funcție de necesitatea proiectului.

Uși rotative manuale și automate

În sezonul rece, clădirile înalte sunt predispuse la efectul de tiraj termic. Acesta mai e numit și efectul coșului de fum și se referă la presiunea crescută în partea superioară a clădirii care apare din cauza ridicării progresive a aerului cald. Ușile rotative sunt special concepute pentru a ameliora acest efect neplăcut.

Un alt motiv pentru a alege acest tip de ușă este faptul că permite unui număr mare de oameni să circule în timp ce menține temperatura și umiditatea constante în interiorul clădirii. În funcție de dimensiunea ușii, se poate integra și un sistem de urgență care să permită plierea lor astfel încât să faciliteze ieșirea un volum mare de oameni.

Formular de contact

    Cererea dvs. a fost trimisă!

    Nu se poate trimite cererea dvs., vă rugăm să încercați din nou mai târziu.