Discută cu un consultant

Ștergătoare profesionale

Ștergătoare profesionale

Dacă dorești să scazi costurile întreținerii și curățeniei pardoselii în zonele de acces, ai nevoie de ștergătoare profesionale pentru picioare. Îți punem la dispoziție o gamă întreagă de produse special concepute pentru fiecare zonă a clădirii.

Prima zonă de curățare, amplasată în exteriorul clădirii, are rolul să rețină apa, zăpada și noroiul. În acest caz sunt potrivite ștergătoarele din profile de aluminiu cu suprafață de curățare din cauciuc masiv, perii aspre din plastic, profil de răzuire din aluminiu sau combinații între cele trei.

Pentru a doua zonă de curățare, cea intermediară, sunt ideale ștergătoare din profile de aluminiu cu suprafață de curățare din țesătură tip mochetă rezistentă la uzură (în diferite culori), perii liniare sau perii în casetă sau combinații ale celor trei.

A treia zonă, cea interioară, poate fi menținută curată prin ștergătoare tip mochetă, disponibile în diferite culori și personalizabile cu elemente grafice (text, logo-ul companiei, modele florale, geometrice etc.).

Formular de contact

    Cererea dvs. a fost trimisă!

    Nu se poate trimite cererea dvs., vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

    ro_RO