Discută cu un consultant

Noutăți

shutterstock_1691802256

Compartimentări din sticlă pentru birouri

De câte ori nu ați intrat într-un spațiu de birouri prost compartimentat, înghesuit și de câte ori nu v-ați gândit că, atunci când va trebui sa alegeți pentru compania dumneavoastră l-ați face complet diferit, aerisit și elegant? Spațiul destinat birourilor trebuie să fie unul modern, să reflecte stilul și valorile companiei dumneavoastră și, mai ales, să fie foarte eficient împărțit, pentru a putea fi valorificat la maximum. Acest lucru poate fi realizat prin compărtimentări de sticlă. Sticla conferă eleganță spațiului, permite luminii naturale să pătrundă, creând astfel un mediu de lucru modern cu design aparte.

Avantajul compartimentărilor din sticlă, este că se pot crea configurații modulare diverse, care să răspundă perfect cerințelor proiectului dumneavoastră. Sistemele pot integra uși din lemn sau sticlă, iar sticla folosită la panouri poate fi vopsită, colorată sau poate avea modele grafice unice, pe care le doriți și care dau personalitate interiorului.

De asemenea, pentru acest tip de compartimentări, pofilele de rigidizare sunt din aluminiu, pentru a reduce greutatea ansamblului de compartimentare, iar sticla utilizată este securizată și are 8, 10 sau 12 mm grosime.

Pofilele de aluminiu au culoarea standard aluminiu anodizat, dar pot fi vopsite în orice altă culoare, în funcție de dorințele dumneavoastră, pentru a se putea integra perfect în designul spațiului de birouri.

Pentru realizarea ușilor și partițiilor din sticlă, Vertical Design folosește numai feronerie de înaltă calitate produsă de o firmă renumită în domeniu, ce poate fi utilizată atât pentru aplicații de interior, cât și de exterior. Produsele sunt caracterizate de un design clasic și elegant, iar în combinație cu amortizoarele de pardoseală de la același producător, componentele pot fi folosite pentru uși într-una sau două foi acționabile confortabil care au funcție de autoînchidere. Suprafața vizibilă este disponibilă cu aspect de aluminiu anodizat și oțel inoxidabil satinat sau lustruit.

ro_RO