Discută cu un consultant

Noutăți

Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov27

Modernizarea Spitalului Judetean Ilfov

Unul dintre cele mai recente proiecte pentru care Vertical Design a furnizat solutii profesionale integrate este reabilitarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Ilfov. Atat partea de tamplarie, cat si placarile pentru pereti si compartimentarile sanitare au fost realizate de echipa noastra.
Toate solutiile tehnice alese de beneficiari sunt calitative, corespund standardelor europene si se pliaza pe exigentele si reglementarile de igiena, respectiv siguranta publica impuse institutiilor din domeniul medical.


Printre solutiile de acces furnizate se numara usi multifunctionale din lemn si metal, usi glisante automate comandate prin radar si fotocelule pentru siguranta, cu sistem de deschidere/inchidere electromagnetica.


Salile de operatii au fost dotate cu usi glisante manuale sau automate, realizate din otel zincat, vopsite electrostatic, acustice si izolate termic cu spuma poliuretanica, prevazute cu sistem de glisare din aluminiu, garnitura de etansare pe toate cele patru laturi, manere din inox, vitrare, sistem de deschidere automata, fotocelule montate pe cadrul usii, buton pe ambele parti pentru deschidere cu cotul, senzor de prezenta etc.
Pentru sectia imagistica s-au montat usi din lemn, cu structura speciala cu insertie de plumb si manere din inox. De asemenea, au fost furnizate usi metalice cu rezistenta la foc 30/60/120 de minute.


Saloanele pacientilor si incaperile mari au fost compartimentate cu ajutorul tamplariei din aluminiu cu geam termoizolant. Aceasta optiune este practica datorita beneficiilor sale – rezistenta deosebita, duritate, siguranta, izolare termica si fonica etc.
Zonele de bai si toalete au fost dotate cu cabine (compartimentari) sanitare din HPL de 13 mm, iar zonele de la intrare si lifturi au fost evidentiate cu panouri din acelasi material.