Discută cu un consultant

Noutăți

Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov27

Modernizarea Spitalului Județean Ilfov

Unul dintre cele mai recente proiecte pentru care Vertical Design a furnizat soluții profesionale integrate este reabilitarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov. Atât partea de tâmplărie, cât și placările pentru pereți și compartimentările sanitare au fost realizate de echipa noastră.
Toate soluțiile tehnice alese de beneficiari sunt calitative, corespund standardelor europene și se pliază pe exigențele și reglementările de igienă, respectiv siguranța publică impuse instituțiilor din domeniul medical.

Printre soluțiile de acces furnizate se numără uși multifuncționale din lemn și metal, uși glisante automate comandate prin radar și fotocelule pentru siguranță, cu sistem de deschidere/închidere electromagnetic.

Sălile de operații au fost dotate cu uși glisante manuale sau automate, realizate din oțel zincat, vopsite electrostatic, acustice și izolate termic cu spumă poliuretanică, prevăzute cu sistem de glisare din aluminiu, garnitură de etanșare pe toate cele patru laturi, mânere din inox, vitrare, sistem de deschidere automată, fotocelule montate pe cadrul ușii, buton pe ambele părți pentru deschidere cu cotul, senzor de prezență etc.
Pentru secția imagistică s-au montat uși din lemn, cu structură specială cu inserție de plumb și mânere din inox. De asemenea, au fost furnizate uși metalice cu rezistență la foc 30/60/120 de minute.

Saloanele pacienților și încăperile mari au fost compartimentate cu ajutorul tâmplăriei din aluminiu cu geam termoizolant. Această opțiune este practică datorită beneficiilor sale – rezistență deosebită, duritate, siguranță, izolare termică și fonică etc.
Zonele de băi și toalete au fost dotate cu cabine (compartimentări) sanitare din HPL de 13 mm, iar zonele de la intrare și lifturi au fost evidențiate cu panouri din același material.

ro_RO