Discută cu un consultant

Noutăți

usa_lemn_si_placare2

Uşi industriale pentru orice tip de business

Uşile industriale marca Vertical Design reprezintă garanţia unei investiţii sigure şi de durată.

Acestea sunt structurate pe mai multe arii de acoperire: uși rapide, uși secționale, uși pentru camere frigorifice, rulouri industriale și cu alte tipuri de deschidere.

1. Uşile rapide sunt folosite pentru optimizarea traficului, pentru îmbunătăţirea climatului interior şi economisirea de energie, pot fi montate atât la interiorul clădirii cât şi la exteriorul acesteia.

2. Uşi secţionale sunt destinate închiderii spaţiilor de dimensiuni medii, cu degajarea blaturilor în zona superioară a deschiderii. Totodată, acestea asigură şi o etanşare a golului suplimentată de o izolare termică şi fonică a incintei.

3. Uşi pentru camere frigorifice sunt utilizate pentru închiderea etanşă a spaţiilor frigorifice şi pentru izolarea optimă a încăperilor de depozitare care necesită în permanenenţă o temperatură constantă. Acestea se pot împărţi în uşi pentru spaţii de refrigerare ( 0- 4⁰ C) şi spaţii de congelare ( – 40⁰ C) ce pot fi dublate cu închideri din PVC care să asigure o pierdere cât mai mică de energie.

4. Rulouri industriale – Ușile-rulou și grilajele-rulou din aluminiu și oțel sunt deosebit de economice datorită construcției genial de simple, cu foarte puține componente. Acestea sunt închiderile care își dovedesc tot mereu calitatea în viața de zi cu zi. Uşile-rulou şi grilajele-rulou nu ocupă spațiu aproape deloc deasupra deschiderii.

5. Uși cu alte tipuri de deschidere:
– tip ghilotină – sunt uși rezistente la foc, care se folosesc pentru a închide goluri mari din pereții rezistenți la foc, acolo unde spațiul lateral este insuficient sau procesul tehnologic cere o astfel de deschidere. Poziția standard de funcționare a ușilor culisante tip ghilotină este ”deschis” iar acestea se închid în mod automat în cazul în care apare un incendiu.
– tip folding – panourile sunt agățate pe o șină superioară, astfel încât elementele să fie situate central sub șine de glisare atunci când sistemul este deschis/închis.

ro_RO